Promosyon Sırt Çantası

SIRT ÇANTASI GML 1019

Ürün Kodu: GML 1019
Çanta ebadı 44x30x14 cm büyüklüğündedir. Çanta kapaklı 1 ön ve 2 üst bölümden oluşmaktadır. Çantada 8 mm kalınlığında köpük ve tip 8 kalitesinde fermuar kullanılmıştır. Çanta içerisinde laptop bölmesi ve kalem gibi küçük günlük eşyaların konulabilmesi için küçük cepler vardır.

Promosyon Metal saplı sırt çantası su geçirmez ve kanserojen madde içermeyen lüks keten kumaştan üretilmiştir. Kumaş yüzeyi teknik açıdan her türlü baskı için uygundur. Çantanın içine veya dışına herhangi bir alana Transfer baskı, Serigrafi baskı veya nakış baskı yapılabilir. Dilerseniz metal plaka üzerine lazer baskı tekniği ile logonuz basılarak çantaya montaj yapılabilir.

200 adet ve üzeri özel imalat çanta siparişlerinizde kumaş rengi, astar rengi ve fermuar rengi istediğiniz renkte üretilebilir. Kumaş renk kartelasından kumaş rengi seçebilirsiniz. Çanta boyu daha uzun veya daha kısa tercih edebilirsiniz.

Promosyon çantalara teknik açıdan nakış baskı mümkün değildir. Nakış baskı imalat esnasında ilgili kumaşa ayrıca yapılmaktadır. Hazır çantalarda tek renkli logolarda serigrafi baskı, iki veya daha çok renk olan logolarda ise transfer baskı tekniği mümkündür.