Promosyon Sırt Çantası

SIRT ÇANTASI GML 1015

Ürün Kodu: GML 1015
Sırt Çantasının ön kısmı kaliteli suni deridir. Diğer dış kısımlar keten imperteks kumaştan iç astarlar ise 270 denye astar kumaştan üretilmiştir. Çanta imalatında kanserojen madde içeren herhangi malzeme kullanılmamıştır. Çanta ebadı 44x30x16 cm büyüklüğündedir. Çanta 2 üst bölümden oluşmaktadır. Çantanın üst kısmındaki küçük cep kısmı cep telefonu cebi içindir. Çantada 8 mm kalınlığında köpük ve tip 8 kalitesinde fermuar kullanılmıştır. Çanta içerisinde laptop bölmesi ve file ilave cepler vardır.

200 adet ve üzeri özel imalat sırt çantası siparişlerinizde kumaş rengi, astar rengi ve fermuar rengi değiştirebilir. Çantanın modelinde fiyat farkı ödeyerek değişiklikler yapılabilir.

Çantanın deri dış kısımları ve iç astar kumaşı her türlü baskı tekniğine uygundur. Çantanın içine veya dışına Transfer baskı, Serigrafi klasik boya baskı veya nakış baskı yapılabilir.

Stoklu hazır çantalara teknik açıdan nakış baskı yapılamamakta ve sadece tek renk klasik serigrafi boya baskı veya mecburi durumlarda transfer baskı yapılabilmektedir.